هاست / طراحی سایت / طراحی اپلیکیشن / ثبت دامنه

هاست / طراحی سایت / طراحی اپلیکیشن / ثبت دامنه

هاست / طراحی سایت / طراحی اپلیکیشن / ثبت دامنه

هاست / طراحی سایت / طراحی اپلیکیشن / ثبت دامنه

هاست و میزبانی وب دهاستینگ انواع هاست لینوکس و هاست وردپرس و هاست اروپا و هاست ایران با خدمات وب از جمله طراحی وب سایت و طراحی اپلیکیشن امنیت و بهینه سازی و سئوی سایت

قاتل خاموش، شب های سرد در کمین است

شنبه, ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۱:۰۱ ب.ظ
 

سوختن ۳ نفر در آتش سوزی خانه ویلایی شهرک نفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: آتش سوزی در خانه ویلایی شهرک نفر باعث سوختن و مجروحیت سه نفر شد.

به گزارش پایگاه خبری بهداشت، ایمنی و محیط زیست "بامنا"؛

جلال ملکی اظهار داشت: ساعت ۲:۰۵ بامداد امروز وقوع حریق در یک خانه مسکونی به آتش نشانان اعلام شد. بلافاصله آتش نشانان یک ایستگاه به محل حادثه در شهرک نفت،بلوار آبادان اعزام شدند. حریق در یک خانه ۸۰ متری ویلایی رخ داده بود.

وی ادامه داد: سه نفر داخل خانه حبس شده بودند که توسط آتش نشانان به بیرون خانه منتقل شده و تحویل عوامل اورژانس شدند. این افراد همگی دچار سوختگی شده بودند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران با اعلام اینکه حریق در ساعت ۲:۵۹ به صورت کامل مهار شد، تاکید کرد: با پایان یافتن آتش سوزی محل تحویل ماموران پلیس شد.

منبع : بهداشت ایمنی محیط زیست

 
+ نوشته شده در  شنبه بیست و نهم آبان ۱۳۹۵ساعت 12:54  توسط bamana  |  نظر بدهید

 

آیا HSE در صنعت نفت کشور، سیاست زده شده است!؟

ا شده ایران از کمند تحریمها، مستلزم محیط سالم کاری می باشد. هرگونه آسیب به تاسیسات صنعت نفت، مستقیما بر امنیت و درآمد ملی تاثیرگذار خواهد بود. در نتیجه، حفاظت از محیط کار و نیروی انسانی، نیازمند توجه جدی به مقوله HSEمی باشد.

به گزارش پایگاه خبری بهداشت، ایمنی و محیط زیست "بامنا"؛

صنعت نفت ره در مورد دستیابی به اهداف HSE در صنعت نفت کشور باید گفت که با صدور دستورالعمل و ابلاغیه و طرح مشکلات و راهکارها نتیجه بخش نخواهد بود، بلکه یک استراتژی کارآمد در فرهنگ سازی HSE راهکار اصلی است و اینکه مدیران این حوزه دریابند که HSE یک انتخاب آگاهانه است نه اجبار و دستور.

 امروزه نیروی انسانی سالم و محیط زیست پاک، نقش مهم و بی بدیلی در رشد و توسعه صنایع بزرگ دارد. یکی از روشهای کارآمد در این زمینه، اجرا و استقرار نظام مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE-MS)  است. در برخی صنایع، کنترل کیفیت و بیمه (HSEQI) نیز به آن اضافه شده است.

وزیر نفت، تاکیدات مکرری مبنی بر اینکه “یکی از مهمترین سیاستهای وزارت نفت، ایجاد محیط ایمن و سالم برای کار بدون حادثه است تا منابع انسانی و تاسیسات صنعتی بتوانند بیشترین تولید را با کمترین آسیب و حادثه ارائه بکنند، داشته است. بیژن زنگنه در ابلاغیه های متعدد خود در مورد HSE بر ضرورت توجه به مسائل زیست محیطی در کنار صیانت از منابع نفتی کشور تاکید کرده است.

وزیر نفت در گزارش به کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، دلیل اصلی حوادث متعدد آتش‌سوزیهای اخیر در صنعت پتروشیمی را عدم سرمایه‌گذاری لازم در بخش HSE و بی‌توجهی شرکتهای خصوصی‌سازی شده در صنعت پتروشیمی به این مقوله اعلام کرده است. زنگنه، اعلام کرده که در کنار فرهنگ سازی، با اعمال ضوابط سختگیرانه و انجام ممیّزی های مستمر، رعایت مسائل ایمنی و محیط زیست، الزام اور شده است. وی در این زمینه، در بخشنامه ای جدید، در مرداد ماه اعلام کرده که خوراک صنایع پتروشیمی که الزامات HSE را رعایت نکنند، قطع می‌شود.

به نظر می رسد که مقوله HSE در صنعت نفت کشور، بیش ازآنکه نگاه فنی و تخصصی به آن شود، سیاست زده شده است. بدین معنا که مدیران این حوزه فاقد نگاه راهبردی در زمینه پیشگیری و آموزش بوده و اغلب فاقد تخصص و صلاحیت لازم  اجرایی هستند و در برابر فناوریهای جدید نیز مقاومت و مخالفت می کنند.

  با توجه به موارد فوق، بر اساس مطالعات انجام شده از آنجا که علت بیش از ۸۰ درصد حوادث، عامل انسانی (انجام اقدامات ناایمن) و ناشی از ضعف آموزش و آگاهی در کنار عدم استفاده از ابزار دقیق استاندارد می باشد، و میان وقوع حوادث و ضعف یا فقدان آموزش رابطه دوسویه وجود دارد، بایستی نظر مدیران مربوطه به آموزش و ارتقای مهارتهای HSE متمرکز گردد. لذا، برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی؛ دانش روشها، فرآیندها، رویه ها و ابزارهای HSE را برای تضمین یک محیط ایمن کاری فراهم می کند. در نتیجه کارکنان شرکت کننده در این دوره ها، قادر به شناسایی و کاهش مخاطرات برای جلوگیری از رویدادها یا حوادثی خواهند بود که بر روی کارکنان، تاسیسات و محیط زیست تاثیرگذارند. بی شک موارد مهمی همچون تحلیل ریسک، شناسایی خطر، مدیریت حادثه، ایمنی در کار، گازها و سموم خطرناک، محافظت در برابر آتش، آمادگی اضطراری، مدیریت ریسک حفاری، کنترل چاه و … می تواند آموزش داده شده و مهارت افزایی شود.

با توجه به توضیحات فوق، صنعت نفت رها شده ایران از کمند تحریمها، مستلزم محیط سالم کاری می باشد. هرگونه آسیب به تاسیسات صنعت نفت، مستقیما بر امنیت و درآمد ملی تاثیرگذار خواهد بود. در نتیجه، حفاظت از محیط کار و نیروی انسانی، نیازمند توجه جدی به مقوله HSE می باشد. در مورد دستیابی به اهداف HSE در صنعت نفت کشور باید گفت که با صدور دستورالعمل و ابلاغیه و طرح مشکلات و راهکارها نتیجه بخش نخواهد بود، بلکه یک استراتژی کارآمد در فرهنگ سازی HSE راهکار اصلی است و اینکه مدیران این حوزه دریابند که HSE  یک انتخاب آگاهانه است نه اجبار و دستور.

با توجه به این توضیحات، دیدگاههای کارشناسان و متخصصان این حوزه، فارغ از هرگونه سیاست زدگی و جانبداری، نشان می دهد که HSE در صنعت نفت کشور مغفول واقع شده است. به امید کاهش حوادث و آسیبها در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور.

 

 
+ نوشته شده در  شنبه بیست و نهم آبان ۱۳۹۵ساعت 12:53  توسط bamana  |  نظر بدهید

قاتل خاموش، شب های سرد در کمین است

مدیر آموزش و پیشگیری آتش نشانی با بیان اینکه شهروندان مراقب باشند قاتل خاموش در کمین است،گفت:سفارش های ایمنی گاز منو اکسید کربن را جدی بگیرید.

به گزارش پایگاه خبری بهداشت، ایمنی و محیط زیست "بامنا"؛

حبیب موحدی منواکسید کربن را گازی بی رنگ، بی بو و بی مزه خواند که از فرایند سوختن ناقص، کربن تولید می کند.

موحدی ادامه داد:تمامی وسایل گرمایی نفتی و گازی می توانند تولید کننده منواکسید کربن باشند. آستانه مجاز این گاز p.p.m 50 بوده و به محض پخش در فضای داخل ساختمان از طریق سیستم تنفسی وارد بدن می شود،هموگلوبین خون که وظیفه اش اکسیژن رسانی به سلولهای بدن است علاقه اش به منواکسید کربن ۲۴۰ برابر بیشتر از اکسیژن است و بلافاصله منواکسیدکربن سلولها را با کمبود اکسیژن مواجه نموده و در نهایت موجب مرگ انسان می شود.

موحدی تاکید کرد:شهروندان مراقب باشند، واکنش انسان بعد از تنفس منواکسید کربن به صورت سرگیجه و سنگین شدن و در نهایت مرگ است که قدرت حرکت از انسان گرفته شده و انسان بدون اطلاع از بدی حال خود می میرد.

مدیر آموزش و پیشگیری سازمان آتش نشانی رشت با بیان سفارش های ایمنی گاز منو اکسیدکربن برای رعایت شهروندان گفت: از به کاربردن وسایل گرمایشی بدون نصب دودکش ویا دارای نقص در دودکش جدا خودداری کنید.

وی با بیان اینکه انتهای کلیه دود کش ها باید حداقل یک متر از سطح بام و حداقل یک متر از دیوار جانبی بام فاصله داشته ودارای کلاهک مخصوص به شکلHباشد ،ادامه داد:دود کش و اتصالات آن باید از جنس مقاوم و بدون هیچ منفذ نشتی در سرتاسر آن باشد.

موحدی خاطرنشان کرد:شیب لوله های افقی در داخل واحدها باید مثبت (رو به بالا)وارتفاع عمودی لوله ها در بیرون حداقل سه برابر طول افقی آن باشد.

وی با بیان اینکه به کار بردن پلوپز گازی و وسایل گرمایشی جهت گرم کردن محیط بسیار خطرناک است،اضافه کرد:اگر لوله دودکش بخاری شما سرد باشد دلیل آن خارج نشدن محصولات احتراق و گازهای سمی از دودکش است در این صورت باید ضمن رفع نقص به طور موقت با باز کردن قسمتی از در یا پنجره تهویه مناسب در محیط ایجاد نمائید.

مدیر آموزش و پیشگیری سازمان آتش نشانی رشت با بیان اینکه طول شیلنگ گاز حداکثر یک و نیم متر باشد،خاطرنشان کرد:اگر رنگ شعله بخاری آبی نباشد ممکن است هوای کافی به بخاری نرسیده و تولید گاز منو اکسید کربن نمائید

منبع : بهداشت ایمنی محیط زیست

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی